Субота, 20 Квітня 2024 р.
4 Квітня 2014

КРИМІНАЛ

З НОЖЕМ НА СЕСТРУ

Про трагічний випадок в одній сім’ї повідомила інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Ольга ШМОРГАЛ. До матері на підмогу приїхала донька. Разом вони поралися по господарству, аж тут надійшов брат, який, як завжди, був напідпитку, й образив ма-тір. Донька не витримала й почала його відчитувати. 54-річний чоловік забіг до будинку, схопив ножа і кинувся на сестру. На жіночий крик відгукнувся син постраждалої, який втихомирив рідного дядька. Очевидці події викликали правоохоронців. Свою провину чоловік визнав, коли протверезів. Сестра нині лікується в райлікарні.

РОЗКАЯННЯ ВЖЕ НЕ ДОПОМОЖЕ

А в місті на шлях криміналу стали дві молоді дівчини. Як розповів заступник начальника карного розшуку міськвідділу міліції Дмитро ЗАЦЕРКІВНИЙ, прогулюючись містом, вони познайомилися з парубком. Поговорили про життя-буття, а потім почали штурхати нового знайомого й відібрали в нього фотоапарат. Хлопець прийшов до міліції й описав кривдниць. Маючи на руках фоторобот, уже наступного дня оперативники на «Водоймі» розшукали грабіжниць. І хоча нині вони шкодують про вчинок, однак відповідальності їм не уникнути.

КРАДІЇ НЕ ДРІМАЮТЬ

Низку квартирних крадіжок зафіксовано як у місті, так і в районі.

У місті злодії, підібравши ключ, навідалися до оселі 59-річної кам’янчанки й винесли звідти 12 тис.грн. та ювелірні вироби.

У с.Вихватнівці крадій вибив двері балкона, заліз на ІІ поверх будинку й викрав з кімнати майже тисячу гривень і відеокамеру.

В Грушці з будинку 85-річної бабусі викрали 17 тис.грн., з автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», залишеного в дворі в с.Кам’янка, поцупили аж 20 тис.грн. 

Молодого злодюжку кам’янецька родина сама ж впустила до оселі. Бригада робітників робила ремонт в оселі. Залишилось винести сміття, для цієї роботи знайшли молодого хлопця. Але хлопець виніс і сміття, і золото.

Зі слів начальника кримінальної міліції в справах дітей міськвідділу міліції Юрія ПЛЮТИ, міліціонери розшукали 20-річного крадія, який уже був судимий за такі злочини. Як з’ясувалося, прикрас він поцупив на 10 тис.грн., за які вторгував у ломбарді 4 тис.грн.