П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Квітня 2014

КРИМІНАЛ

НЕ ЇЛА, НЕ ПИЛА, А ЗЛОДІЯ ЗБАГАТИЛА

Без заощаджень на чорний день залишилася 77-річна жителька с.Китайгород, у якої невідомі поцупили 18 тис.грн.

Як повідомила інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Ольга ШМОРГАЛ, гроші бабуся тримала в схованці, а ключ від неї – під подушкою. 15 квітня вона помітила, що звідти зник замок, а разом з ним і гроші. Налякана тим, що злодії ще можуть бути в хаті, жінка побігла до родички, яка викликала доньку та міліцію. Рідні бабусю заспокоїли, правоохоронці ж проводять розслідування.

ОСИРОТІЛИ ЧЕРЕЗ П’ЯНИЧКУ

Мабуть, це найоперативніше розкриття в кар’єрі старшого дільничого інспектора центральної зони райвідділу міліції Василя ГАНИКА, котрий ще до приїзду на місце злочину дізнався ім’я злочинця.

Того дня до свого кабінету на профбесіду дільничий викликав давнього знайомого із кримінальним минулим. У цей час міліціонеру повідомили про крадіжку трьох крільчих породи сірий велетень у с.Слобідка-Кульчієвецька. Гість, як на сповіді, зізнався у цьому злочині, розповівши, як уночі викрав тварин, за яких вторгував 200 грн. На жаль, повернути кролиць, у яких сиротами залишилися маленькі кроленята, правоохоронцям не вдалося.

Галина МИХАЛЬСЬКА.

КУДИ ЦІЛИВ ВОРОШИЛІВСЬКИЙ СТРІЛОК?

Правоохоронці розшукують зловмисника, котрий пізно ввечері 12 квітня у дворі будинку на вул.Пушкінська поранив у руку жителя міста. Постраждалому обробили рану, з якої вилучили кульку, ймовірно, від пневматичної зброї. У таких діях міліціонери вбачають ознаки дрібного хуліганства.

ТАК ОБМИЛИ, ЩО ДО В’ЯЗНИЦІ ДОЇХАЛИ

По гарячих слідах міліціонери розшукали викрадений автомобіль і двох кумів, які це зробили, – повідомив перший заступник начальника Віталій КОЗЯРУК. 

До міста двоє жителів Чернівеччини завітали, аби обмити «получку». На це діло запросили й кам’янчанку. Їли, пили, говорили, доки гроші не пропили. Провели знайому до будинку, а далі тинялись містом і гадали, як дістатися додому. У дворі на вул.Драй-Хмари помітили «Жигуль», розбили скло й так доїхали до села. Авто залишили неподалік на пустирі, а наступного дня продали за 1800 грн.

Наразі викрадачі перебувають під домашнім арештом. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років.

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.