П'ятница, 29 Березня 2024 р.
22 Серпня 2014

КРИМІНАЛ

У РАЙОНІ ВПІЙМАЛИ НАРКОТОРГОВЦЯ

28-річний наркоторговець із Кам’янеччини, котрий чотири рази притягувався до відповідальності, знову загримів за грати на 5 років.

Під час відпрацювання оперативної інформації співробітникам райвідділу міліції стало відомо, що чоловік одного із сіл району збуватиме наркотики (амфетамін). Міліціонери провели оперативні заходи і під час обшуку в торговця вилучили залишки наркотичної речовини.

Загалом лише за ІІ квартал 2014-го міліціонерами розпочато розслідування за 20 кримінальними провадженнями, пов’язаними із зберіганням і збутом наркотичних речовин, і вилучено 947 г наркотичних засобів.

Ольга ШМОРГАЛ, інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції.

ЖЕРТВА ВПІЙМАЛА ЗЛОЧИНЦЯ

15 серпня до міськвідділу міліції зателефонував 30-річний кам’янчанин і повідомив, що затримав злочинця.

– Близько 11.30 я привіз матір на роботу й зайшов до її кабінету, – розповів потерпілий. – Почувши звук сигналізації, побачив, що невідомий примостився у моєму авто. Я вибіг, уже за квартал наздогнав злочинця, а небайдужі кам’янчани допомогли його затримати.

–  Грабіжник – 45-річний житель зі сходу України, раніше судимий, – зазначив т.в.о. начальника міськвідділу Віталій КОЗЯРУК. – Спокусившись на гаманець, він за допомогою сканера відчинив авто і привласнив 1400 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» ККУ. Прохання до юнаків, які допомогли затримати злочинця неподалік зоомагазину на вул.Князів Коріатовичів, звернутися до міськвідділу міліції або зателефонувати слідчому: 098-202-6216.

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.