П'ятница, 29 Березня 2024 р.
12 Вересня 2014

ГОРІЛА ШИНА, ПАЛАЛА…

З ПОЧАТКУ РОКУ В КАМ’ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ ЗГОРІЛИ ПОНАД ДЕСЯТОК АВТОМОБІЛІВ

ГОРІЛА ШИНА, ПАЛАЛА...За повідомленням Державної служби з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області, протягом 8 місяців 2014 року в місті згоріли тринадцять автомобілів.

У списку потерпілих автовласників фігурують прізвища знаних у місті кам’янчан. Частина загорань виникла через проблеми з електрикою, втім більшість сталася через навмисний підпал. Поки що офіційних повідомлень про затримання хоч одного із паліїв від правоохоронців не надходило.

А нещодавно невтішну статистику поповнила ще одна престижна іномарка.

Так, 9 вересня, о третій ночі, зайнявся припаркований у дворі будинку на вул.Огієнка джип «Lexus LX 470», що належить 51-річному підприємцю. Як розповів інспектор ГОЗНС і ЗЦЗ по Кам’янець-Подільському району ДПРЗ-2 Олег ГУЛА, коли пожежники приїхали на виклик, ГОРІЛА ШИНА, ПАЛАЛА...автомобіль уже палав. І хоча вогонь приборкали за три хвилини, необпеченими в іномарці залишилися лише багажник і задні колеса. Крім того, вогонь добряче підсмажив і припарковані поруч автомобілі.

Правоохоронці з’ясували, що причиною займання позашляховика стала горюча суміш, яку невідомий вилив на «Lexus», а вже потім підпалив. За фактом підпалу відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 ККУ. Міліціонери просять громадян, які володіють інформацією про цей злочин, телефонувати: «102» або 068-519-59-42.