П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
31 Жовтня 2014

НАРЕЧЕНИЙ ВИЯВИВСЯ ШАХРАЄМ

Іноземець-залицяльник збагатився на 13 тис.грн., обманувши 25-річну кам’янчанку, з якою начебто хотів одружитись.

Усе почалося зі знайомства в мережі. Високий, приголомшливий брюнет на першому ж побаченні обсипав дівчину квітами та зворушливими словами. А далі все розвивалось, як у кіно.

Зізнання в коханні з першого погляду та пропозиція руки й серця. Невідкладне знайомство з батьками та незабутній відпочинок за кошти дівчини в Буковелі. Саме там потенційний наречений розіграв драму, мовляв, залишився без грошей через проблеми з українським банком, який відмовляється видавати готівку. «Я хотів тебе здивувати подарунками, а тепер не можу, – казав той у розпачі. – Мені необхідно терміново повернутись до своєї країни, адже дату весілля ми призначили, і я не можу бути без грошей».

Чоловік запропонував майбутній дружині дати йому грошей у борг. Осліплена почуттями, вона віддала все, що мала, та ще й усі прикраси.

Дівчина чекала нареченого десять днів. Телефонувала, писала, та жодної звісточки не отримала. Вона не хотіла вірити, що її обманули, але врешті звернулась до правоохоронців.

– Наразі за фактом шахрайських дій відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України, – зазначив начальник міського відділу міліції підполковник міліції Віталій Козярук. – В травні минулого року за схожою схемою ошукано жительку району, яка віддала не лише гроші, а й автомобіль. Тому звертаюся до кам’янчан: не втрачайте пильності під час спілкування із малознайомими людьми!

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.