П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
31 Жовтня 2014

ПЕРЕРВАНИЙ ПОЛІТ НІЧНИХ МЕТЕЛИКІВ

Чимало заробила 27-річна кам’янчанка, яка підприємливо торгувала жрицями кохання. Оперативники припинили злочинну діяльність.

Як з’ясували правоохоронці, свій бізнес звідниця розпочала задля швидкої та легкої наживи. Сама ж клієнтів не обслуговувала, завбачливо працевлаштувавши десятьох молодих кам’янчанок 16-25 років. За тілесну втіху чоловіки платили щонайменше тисячу гривень. Роботу дівчат жінка оцінювала в чотири сотні, решту привласнювала.

Клієнтів підшукувала грошовитих, зазвичай гостей міста. Оком одразу ж накидала на тих, хто прагнув задоволення і розваг. Тому була частою гостею в розважальних закладах і готелях. Знайомилася, «нахвалювала товар», домовлялася про  зустрічі.

– Працівники карного розшуку Сергій БЕДИК і Вадим КУЗЕМА, отримавши оперативну інформацію про звідництво для розпусти з метою заробітку, одразу ж приступили до оперативно-розшукової діяльності,  – розповів начальник міськвідділу міліції Віталій КОЗЯРУК.

Наразі сутенерші оголошено десять підозр у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених чч.2, 3 ст.302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від двох до семи років. 

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.