П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Листопада 2014

ПРАЦЮВАЛИ В ПОТІ ЧОЛА

Щедрим на розкриття злочинів виявився тиждень для міських правоохоронців.

– Працівники УБОЗУ, перевіряючи інформацію, натрапили на гральні автомати. Прибувши на виклик, слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення, а слідчий вилучив 24 ігрові автомати. Зі слів власника, забороненим ігровим бізнесом він не займався. Правда це чи ні, встановить експертиза, куди й направили одноруких бандитів.

– Особу крадія, який обчистив шість квартир кам’янчан, збагатившись на 130 тис.грн., вдалося встановити міліціонерам. Як з’ясувалося, 26-річний чоловік з Івано-Франківщини підбирав ключі й заходив до помешкань. Брав коштовності та гроші. За крадіжки неодноразово поставав перед Фемідою. В скоєному він зізнався, однак викрадене встиг збути на ринках.

– Три доби чергувань знадобилися дільничим міліціонерам, аби затримати і взяти під варту грабіжника, який наживався на мобільних телефонах. На вулицях міста чоловік підходив до громадян і просив зателефонувати. Щойно чужий телефон потрапляв до його рук, він кивав п’ятами. 5 листопада 21-річний кам’янчанин потрапив до рук міліціонерів.

– На гарячому затримали 25-річного наркоторговця, котрий раніше притягувався до відповідальності. Його впіймали, коли він продав клієнтові грам амфетаміну за 350 грн. та 2 міліграми ацетильованого опію за 120 грн. Під час обшуку в його квартирі знайдено шприц із 2 міліграмами ширки.

– На двох ошуканих телефонними аферистами знову побільшало.

Шахраям вдалося на 15 тис.грн. розвести пенсіонерку з міста та на 24 тис.грн. – жительку з району. Саме стільки вони затребували за те, аби відмазати їхніх синів нібито від відповідальності.

– Працівники райвідділу міліції за руку впіймали двох братів, раніше судимих жителів району, які скоїли понад 30 крадіжок у місті.

Хлопці винаймали житло і брали в підвалах та автомобілях усе, що потрапляло під руки: електроінструменти, кольоровий метал, велосипеди, акумулятори, відеореєстратори. Збували крадене на ринках міста та району.

За матеріалами прес-служби міськвідділу міліції.