Середа, 24 Квітня 2024 р.
28 Листопада 2014

КРИМІНАЛ

ШАХРАЇ НЕ ДРІМАЮТЬ

30 тис.грн. заробили шахраї на довірливості кам’янчан.

До жінки зателефонував псевдослідчий і повідомив, що наступні десять років її син проведе за гратами. Однак питання можна вирішити, перерахувавши 15 тис.грн. Не вимикаючи телефона, мати діяла за вказівками афериста. Коли ж переказала гроші, зателефонувала сину, який був на роботі.

На гачок «псевдобанкірів» потрапили двоє кам’янчан, які продавали речі в Інтернеті. В результаті жінка втратила близько 4 тис.грн., а чоловік – 10 тис.грн.

– Ошукані звернулись із заявами до міськвідділу міліції, – зазначив начальник міліції Віталій КОЗЯРУК. – За фактами шахрайських дій відкрито кримінальні провадження.

ПОГРАБУВАЛИ ПОДРУГУ, ЩОБ ПРОДОВЖИТИ БЕНКЕТ

Відпочинок у кафе для 23-річної кам’янчанки закінчився грабунком подарованого матір’ю золотого персня.

До дівчини та її подруги в кафе підсіли дві незнайомки. Коли гроші закінчились, трійця запропонувала героїні здати перстень у ломбард і продовжити відпочинок. Та відмовилась і пішла. На алеї пр.Грушевського троє дівчат наздогнали її, зняли з пальця перстень і втекли.

– Правоохоронці за три дні встановили зловмисниць. Як з’ясувалося, прикрасу вони продали за 600 гривень та продовжили розважатись. У скоєному зізнались, хоча про це і не шкодують, – розповів Віталій Вікторович. 

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.