Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Грудня 2014

КРИМІНАЛ

У РАЙОНІ ВИКРАЛИ АРСЕНАЛ ЗБРОЇ ТА… ЛЕНІНА

Резонансний злочин трапився в с.Слобідка-Кульчієвецька. Доки 34-річного господаря не було вдома, невідомі винесли з його будинку весь арсенал зброї та набої до неї.

Як розповів інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Олег ГОРБАНЮК, крадії проникли в будинок через пластикове вікно і винесли сейф, де зберігалися гладкоствольні мисливські рушниці 12-го калібру «Browning Phoenix TopCote» та «Hatsan Escort», мисливський нарізний карабін і майже 600 набоїв різного калібру. 

Відкрито кримінальне провадження, слідство триває.

«Попит» у районі був не лише на зброю. Вдень 22 грудня до райвідділу міліції зателефонував нігинчанин і повідомив, що в селищі Сахкамінь, біля приміщення ДП «Нігинський кар’єр», хтось поцупив погруддя вождя, виготовлене з бетону.

Галина МИХАЛЬСЬКА.

ГРОШІ ПОВЕРНУЛИ, А ШАХРАЇВ РОЗШУКУЮТЬ

Правоохоронці повернули кам’янчанці тисячу доларів, яку вона передала шахраям.

За відомою шахрайською схемою псевдослідчий повідомив жінці, що її син вчинив ДТП. Аби його відмазати, мати погодилася заплатити гроші. Жінка запечатала в конверт тисячу «зелених» і відправила на таксі. Номер авто та мобільний таксиста повідомила «слідчому», який мав зустріти передачу в обумовленому місці. А вже через 10 хвилин кам’янчанка зателефонувала до справжніх міліціонерів. Черговий повідомив, що аварії не було і одразу ж прийняв заяву про шахрайство. За півгодини міліціонери зупинили таксиста неподалік від Хмельницького.

Наразі зловмисників розшукують.

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.