Четвер, 28 Березня 2024 р.
16 Січня 2015

КРИМІНАЛ

 ПОМЕР НА ОЧАХ У МІЛІЦІОНЕРІВ

Уночі на 11 січня пенсіонеру із с.Думанів четверо невідомих завдали тілесних ушкоджень. Подаючи заяву правоохоронцям про побиття, чоловік помер просто в райвідділі міліції.

Як повідомив інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Олег ГОРБАНЮК, непрохані гості завітали до чоловіка близько першої ночі. Візит завершився побиттям господаря. Лише через два дні пенсіонер звернувся до райлікарні, де йому діагностували тілесні ушкодження у вигляді перелому ребра та лівобічну гематому. Одразу ж потерпілий звернувся до райвідділу міліції. Але під час спілкування з правоохоронцями йому стало недобре. Черговий викликав «швидку», але її приїзду бідолашний так і не дочекався.

Міліціонери за декілька годин встановили коло осіб, які можуть бути причетними до завдання тілесних ушкоджень. Порушено кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.121 ККУ. Триває слідство та вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

ЗАМІСТЬ АВТО – СВІДОЦТВО «Л.О.Х.»

На нову приманку, вигадану шахраями, купився 26-річний житель району. Аферисти так забили баки чоловікові, мовляв, йому пощас-тило стати власником нового авто, що той від радості перерахував їм 6,5 тис.грн.

Шахрайська схема виглядала так. Чоловіку зателефонував невідомий, представився керівником рекламної акції для абонентів мобільного оператора та привітав з виграшем. Псевдоменеджер пояснив, що компанія проводила святковий розіграш авто – і комп’ютер обрав переможцем цей номер. Але щоб отримати машину, потрібно сплатити 6,5 тис.грн. на оплату послуг з оформлення документів на автомобіль. Нічого не підозрюючи, чоловік перерахував кошти на вказаний рахунок приватної особи. Повідомлення ж, коли забрати приз, так і не отримав. Коли ж зрозумів, що став жертвою, звернувся до правоохоронців.

КРАЛИ І ПІДПАЛЮВАЛИ

У місті цього тижня почистили квартиру та викрали авто. 

Як зазначено в кримінальній хроніці, 9 січня в будинку на вул.Вокзальна невідомий, віджавши пластикове вікно, проник у квартиру 62-річної жительки і виніс 42 тис.грн. та золоті вироби.

А в ніч на 12 січня з двору будинку на вул.Гагаріна хтось викрав старенький ВАЗ-2101. Машина належала 53-річному кам’янчанину. Невдовзі пропажу таки знайшли в провулку Войкова, але в пошкодженому стані. Мабуть, аби замести сліди, злочинці й спалили авто.