Четвер, 18 Квітня 2024 р.
30 Січня 2015

КРИМІНАЛ

«АВТОМОБІЛЬ-ДВІЙНИК» ЗАЇХАВ ДО МІЛІЦІЇ

«AUDI A6», яку ДАІшники зупинили в Кам’янці-Подільському, виявилася із несправжніми документами.

Як повідомляє сектор зв’язків із громадськістю обласної міліції, свідоцтво про реєстрацію іномарки, яке 29-річний мешканець Чернівеччини надав для перевірки правоохоронцям, виявилося фальшивим. Ознаки підробки були очевидними: невідповідність шрифту друкованих літер, низька якість виготовлення документа.

Державтоінспектори викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції, яка вилучила документ про реєстрацію, а водія та автомобіль доставила до відділку для з’ясування всіх обставин.

Триває перевірка, яка має встановити походження «автомобіля-двійника».

ЗА ВКРАДЕНИЙ КОНЬЯК УВ’ЯЗНИЛИ НА ЧОТИРИ РОКИ

За викрадені три пляшки (по 0,25 л) коньяку «Шабо» вартістю 147 грн., 18-річний кам’янчанин отримає щонайменше чотири роки ув’язнення.

Як повідомив начальник міськвідділу міліції Віталій КОЗЯРУК, молодик скоїв злочин ще напередодні Нового року. Коли ж продавець зустріла хлопця в місті та впізнала, одразу ж написала заяву до міліції. І вже до вечора крадій опинився в руках стражів порядку. Як з’ясувалося, він уже був засуджений за крадіжки. А новий злочин знову приведе його за грати на термін від чотирьох до шести років.  

ДВІ ЖЕРТВИ ЗА ОДИН ДЕНЬ

Продовжують збагачуватися за рахунок довірливих кам’янчан і шахраї.

28 січня до райвідділу міліції звернулась 78-річна пенсіонерка із с.Нагоряни. Бабуся розповіла, що вдень 13 січня невідомий чоловік, назвавшись працівником РЕМу, погрожував відімкнути її будинок від мережі. А щоб цього не сталося, вона сплатила йому одну тисячу сто гривень.

А позавчора вранці до 71-річного кам’янчанина зателефонував псевдоміліціонер. Аби відмазати сина від відповідальності, чоловік з мобільного терміналу перерахував на банківську картку ошуканцям 6000 гривень. 

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.