Четвер, 18 Квітня 2024 р.
6 Лютого 2015

СЛІДАМИ ЗЛОЧИНІВ

ОБІКРАВ У КАМ’ЯНЦІ, ВПІЙМАЛИ У ЛЬВОВІ

За три дні працівники карного розшуку виявили крадія, який обібрав своїх знайомих.

31 січня з будинку в селищі Смирнова викрали сейф із кругленькою сумою грошей і золотими виробами. Відпрацювавши декілька версій, оперативники запідозрили 22-річного кам’янчанина. Через три дні його було затримано на Львівщині.

– Зловмисник – знайомий потерпілих, – розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції МВ УМВС в Хмельницькій області Олександр КУЛЬКО. – Він знав, що того дня господарі будуть у лікарні. Тож проник до їхнього будинку, виніс сейф і втік з міста. На Орининській трасі під лісом забрав із сейфа гроші та золото й поїхав на Тернопільщину, а згодом – на Львівщину, де ні в чому собі не відмовляв. У Стриї його затримали оперативники. Золото та частину коштів у нього вилучили, відшукали сейф. Нині зловмисник перебуває в ІТТ.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін до восьми років.

ВКРАВ, ПРОПИВ – І ЗНОВУ ДО В’ЯЗНИЦІ

Завдяки мешканцям вулиці Пановецької, дільничий інспектор знайшов крадія.

30-річний кам’янчанин звернувся до міськвідділу міліції із заявою про викрадення з його гаража тачки і болгарки. Після опитування жителів вулиці в поле зору правоохоронця потрапив 38-річний кам’янчанин, раніше судимий за крадіжки. Міліціонер навідався до нього – і той у скоєному зізнався.

– Вночі він узяв шматок металевої труби та пішов «на заробітки». Наступного дня болгарку вартістю 150 євро продав на ринку за 80 гривень, а тачку здав на металобрухт за 62.  Зароблене витратив на харчі та алкоголь. Викрадені речі вже повернуто власнику, – розповів дільничий інспектор Сергій КУКУРУЗА.

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.