Четвер, 25 Квітня 2024 р.
27 Лютого 2015

ПІДПАЛ ЧИ ЗАГОРАННЯ?

У ніч на 20 лютого намет кольору хакі, розташований на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Князів Коріатовичів, охопило полум’я. Вогонь вщент знищив місце, куди кам’янчани довгий час приносили одяг і продукти харчування для бійців АТО. Наразі причину пожежі та суму завданих збитків з’ясовують правоохоронці. Вони не виключають, що загорання – справа рук паліїв…

Як повідомив заступник начальника – начальник кримінальної міліції МВ УМВС в Хмельницькій області Олександр КУЛЬКО, триває низка експертиз, які встановлять офіційну причину загорання. Наразі ж відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 («Хуліганство») ККУ. Особовий склад міськвідділу міліції орієнтований на встановлення осіб, причетних до пожежі, а свідків події просять телефонувати на «102».

Місцеві рятувальники також вважають, що ймовірною причиною пожежі на 90% є підпал, і лише на 10% – коротке замикання електромережі. Зі слів начальника ДПРЗ-2 Олега ІВАНЮКА, подія сталася близько третьої ночі, у час, коли зазвичай «працюють» палії.