П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
27 Лютого 2015

СКРУТА ВИГНАЛА НА ПАНЕЛЬ

Продавчиню кохання на гарячому «вполювали» працівники карного розшуку міськвідділу міліції. Крім торгівлі власним тілом, жінка завербувала для найдревнішого ремесла ще й 23-річну кам’янчанку. 

Як повідомив заступник начальника – начальник кримінальної міліції МВ УМВС в Хмельницькій області Олександр КУЛЬКО, на початку року до них надійшла інформація про те, що 22-річна жителька району вийшла на панель та ще й має підлеглу. Правоохоронці з’ясували, що ласих до насолоди дівчата знаходили у барах, ресторанах і клубах. Свої послуги нічні метелики оцінювали в кілька сотень гривень. «Бандершу» було затримано на території місцевого готелю. Вину вона визнала і щиро каялася. Втім це не вбереже її від правосуддя. За фактом звідництва відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.302 ККУ, справу направлено до суду. Інша дівчина відбулася попередженням – на неї складено протокол про адмінправопорушення за ч.1 ст.181 КУпАП.

Як зізналася затримана, продавати власне тіло її змусило скрутне матеріальне становище. Жінка ніде не працювала, не навчалася й змушена самотужки ставити на ноги 3-річну дитину.