П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Квітня 2015

КРИМІНАЛ

 ВКРАЛИ ЄВАНГЕЛІЄ ПЕРЕД БЛАГОВІЩЕННЯМ

Із храму с.Ріпинці викрали Євангеліє вартістю 10 тис.грн.

За словами інспектора по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Олега ГОРБАНЮКА, крадіжку виявила бабуся. Вранці 4 квітня вона прийшла до церкви й помітила привідчинені двері та шмат деревини, що лежав на ганку. Старенька одразу ж зателефонувала священику, який і викликав правоохоронців.

На місце події приїхав т.в.о. начальника райвідділу міліції Василь БРОДЮК, експерти та слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що злодії винесли лише Євангеліє, хоча в церкві були й інші цінні речі.

Міліціонери вилучили сліди, які залишили злодії. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Пошук зловмисників, які зазіхнули на святе, триває.

Галина МИХАЛЬСЬКА.

«ПОРІШАЛИ» ПИТАННЯ

На довірливості кам’янчан шахраї «заробили» 41 тис.грн.

Упродовж минулого тижня двоє кам’янчан потрапили на гачок до псевдоміліціонерів.

До першої потерпілої зателефонував невідомий, представився слідчим і повідомив, що її син вчинив тяжкий злочин, тому наступні десять років проведе за гратами. Відкритим текстом заявив, що питання можна вирішити за винагороду, яку потрібно переказати на рахунок упродовж півгодини. Схвильована мати перерахувала 21 тис.грн. Лише потім зателефонувала сину, який весь час був на роботі.

Інший потерпілий рятував сина від кримінальної відповідальності за збут наркотиків. Аферист йому повідомив, що за годину сина «загратують», але якщо він перерахує 20 тис.грн., то проблему владнають. Батько все виконав, а через 15 хв. дізнався, що син був удома.

– Ошукані громадяни звернулися до нас із заявами, – зазначив т.в.о. начальника міськвідділу міліції Володимир КАЛАШНІК. – За фактами шахрайських дій відкрито кримінальні провадження.

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.