П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
1 Травня 2015

АФЕРИСТИ ПРОДОВЖУЮТЬ ЗАМИЛЮВАТИ ОЧІ

Доки ми будемо довіряти телефонним незнайомцям, шахраям можна і не працювати. Адже наживатися їм допомагає наша легковірність.

Понад 28 тис.грн. із кишень жителів міста і району «виудили» ошуканці. А ось впіймати аферистів на вудку правоохоронним органам поки що так і не вдається.

Як повідомив інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Олег ГОРБАНЮК, найбільших збитків зазнала жителька с.Кадиївці. Вдень 24 квітня до 57-річної жінки зателефонував псевдоміліціонер, який пообіцяв закрити очі на протизаконний вчинок її сина, натомість потребувавши винагороду. Тож налякана мати перерахувала 10 тис.грн.

За таким же сценарієм у 62-річної кам’янчанки виманили 2 тис.грн.

Недовго тішився звісткою про «виграш» новесенького «Кіа Rio» 31-річний кам’янчанин. Шахраї розповіли таку байку про сплату коштів за реєстрацію авто, що чоловік негайно перерахував їм 6 тис.750 грн.

Без металошукача та 4 тис.грн. залишився 33-річний мешканець міста. Гроші в нього видурив шахрай під приводом продажу металошукача на сайті «olx.ua». А 42-річний кам’янчанин повівся на вигадку псевдобанкіра й зробив для нього доступними 5550 грн. з картки.