Субота, 20 Квітня 2024 р.
8 Травня 2015

КРИМІНАЛ

ПРИХОПИЛИ ЛАВКИ – ОТРИМАЛИ СТАТТЮ

ПРИХОПИЛИ ЛАВКИ - ОТРИМАЛИ СТАТТЮ

Повертаючись додому через парк, двоє кам’янчан побачили нові лавочки, які вирізнялись металевим каркасом ручної роботи. Товариші вирішили їх прихопити, але на перехресті вулиць Драгоманова – Шевченка їх затримав автопатруль. Давши свідчення, «дует» покинув відділ міліції, але за 20 хвилин із другою лавкою потрапив до рук пішого патруля. Свій вчинок крадії пояснили так: потрібні гроші, бо на життя не вистачає.  

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) ККУ. 

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.


УСЕ ДО ЇХНІХ РУК ЛИПЛО

Злочинне тріо, причетне до викрадення й підпалу авто, а також серії крадіжок, вдалося впіймати. Цю інформацію т.в.о. начальника міськвідділу міліції Володимир КАЛАШНІК оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Із заявою про викрадення з гаража авто «Fiat Uno» звернулася кам’янчанка. Впродовж доби працівники карного розшуку Вадим КУЗЕМА та Олександр ХАПІЦЬКИЙ знайшли не лише авто, а й злочинців. Зловмисники автомобіль спалили та залишили на території навчального господарства місцевого вишу.

Чоловіки, взяті під варту, перебувають в ІТТ. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 ККУ.

Крім того, правоохоронці з’ясували їхню причетність до скоєння низки крадіжок із гаражів на території селища Смирнова.


ЗАВАДИВ «АРОМАТ»

Молодики, які побили трьох комунальників, а перед цим, демонструючи пістолет, змушували двох дівчат сісти до них в авто, опинилися в руках міліціонерів уже через годину. 

Інцидент трапився вчора вранці на автозаправці на пр.Грушевського. Як повідомив Володимир Калашнік, коли працівники комунальної служби заправляли сміттєвоз, на АЗC заїхала темно-сіра «десятка». З авто вийшли двоє чоловіків напідпитку. Хлопці одразу ж почали лаяти комунальників, мовляв, що тут стоїте і «аромати» розпускаєте. Не дочекавшись відповіді, почали погрожувати їм, накинулися із кулаками – і втекли.

Потерпілі не розгубились і одразу ж викликали правоохоронців. Менш ніж за годину хуліганів затримали в одному із закладів відпочинку, що на виїзді з міста.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу для 20-річного та 22-річного хуліганів. 

Галина МИХАЛЬСЬКА.