П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Липня 2015

КРИМІНАЛ

СЕРІЙНОГО ЗЛОДЮЖКУ ВПІЙМАЛИ

Останнім часом міліцейські хроніки рябіють кількістю квартирних крадіжок, від яких найбільше потерпали мешканці Черемушок. У результаті відпрацювань і нічних засідок оперативники вийшли на слід 48-річного кам’янчанина, раніше судимого за крадіжки.

20 червня правоохоронцями міськвідділу міліції, відповідно до постанови суду, в гаражі, який орендував зловмисник, був проведений обшук. Було виявлено викрадений автомобіль, обріз із набоями та інші привласнені речі із трьох квартир мікрорайону Черемушки. Крім того, знайдено речі, власники яких поки що не встановлені.

Відносно правопорушника відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ. 

Проводиться перевірка щодо причетності затриманого до інших аналогічних злочинів. Чоловіка поміщено до Хмельницького СІЗО. Слідство триває.


ПАТРУЛЬНІ СХОПИЛИ КВАРТИРНОГО ШАХРАЯ

Двоє подруг, котрі працюють у місті, шукали квартиру. Переглядаючи оголошення на Інтернет-сайті, наштовхнулися на привабливу пропозицію. Зателефонували і домовились про зустріч. Чоловік вручив їм ключі, взяв гроші й запропонував в’їжджати наступного дня. Але яким було здивування подруг, коли вони познайомилися із молодою сім’єю, що теж винаймала цю квартиру. 26 червня вони звернулись із заявою до міськвідділу міліції. Як з’ясували правоохоронці, раніше це житло винаймав 19-річний хлопець, котрий змінив замки і виїхав. Маючи ключі від оселі, він встиг здати чуже житло і заробити 2100 грн. Заступник командира ППС Олег МЕЛЬНИК разом із патрульними Олександром ЛЕВИЦЬКИМ та Олегом БОЙКОМ учора затримали шахрая.

Ольга ШМОРГАЛ, в.о. речника міськвідділу міліції.