П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Липня 2015

ПІД ЧАС ПОГОНІ ЗАТРИМАЛИ СЕРІЙНОГО АВТОКРАДІЯ

Правоохоронці перевіряють 17-річного юнака на причетність до 5 викрадень автомобілів.

Протягом останніх трьох місяців у Кам’янці-Подільському було скоєно низку крадіжок легкових автомобілів. Причому зловмисник викрадав автівки заради розваги: катався на них нічним містом, а потім залишав.

Керівництвом Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції було розроблено цикл оперативних заходів, які дали можливість затримати автокрадія «на гарячому». Близько 4-ї ночі оперативники Роман КОРОБЧУК та Андрій ФАЙФОР помітили «Таврію», що рухалася містом на великій швидкості. На вимогу правоохоронців водій не зупинився, тож довелося певний час його переслідувати. Зрештою зловмисник не впорався із керуванням і в’їхав в огорожу, проте і це не зупинило його: він виліз через вікно і намагався втекти, однак оперативники хлопця затримали.

Тоді, коли правоохоронці встановлювали особи викрадача і власника автомобіля, до міськвідділу зателефонував мешканець мікрорайону Жовтневого і повідомив про викрадення «Таврії». Якими ж були здивування і радість заявника, коли він почув від чергового, що його автомобіль знайдено.

Автозлодієм виявився 17-річний кам’янчанин, якого превіряють на причетність до аналогічних злочинів.

За матеріалами прес-служби УМВСУ в Хмельницькій області.