Середа, 08 Травня 2024 р.
10 Липня 2015

ТРАГІЧНА РIЗНЯ

ТРАГІЧНА РIЗНЯУ результаті різанини загинув 50-річний кам’янчанин. Конфлікт між двома чоловіками виник після спільного розпиття алкогольних напоїв.

6 липня, близько 3-ї ночі, до міськвідділу міліції зателефонував місцевий житель і повідомив про те, що на перехресті вул.Князів Коріатовичів і пр.Грушевського виявив двох чоловіків із ножовими пораненнями, яким одразу викликав «швидку».

У молодшого, 29-річного, медики діагностували колото-різану рану черевної порожнини. З його 50-річним опонентом ситуація була значно складнішою: дві проникаючі колото-різані рани грудної та черевної порожнин. Лікарі декілька годин боролися за життя чоловіка, але травми виявилися несумісними із життям.

Правоохоронці з’ясували, що чоловіки були знайомі й тієї ночі випивали разом. Захмелівши, почали з’ясовувати стосунки: спочатку за допомогою кулаків, а потім старший дістав ножа і наніс один удар супернику. Той перехопив холодну зброю, двічі вдарив у відповідь і викинув знаряддя злочину в кущі. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли ніж і долучили його до провадження як речовий доказ.

29-річному чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» ККУ.

Прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.