Субота, 20 Квітня 2024 р.
17 Липня 2015

КРИМІНАЛ

ЩО РВОНУЛО В РУКАХ КАМ’ЯНЧАНИНА?

ЩО РВОНУЛО В РУКАХ КАМ’ЯНЧАНИНА?

Про пацієнта, який постраждав від вибуху, 11 липня працівникам міськвідділу міліції повідомив лікар травмопункту міської лікарні №1. Він розповів, що до лікувального закладу потрапив мешканець із ушкодженнями у вигляді травматичної ампутації правої руки, рваної рани щоки та опіками відкритих частин тіла.

Як пояснив сам 52-річний потерпілий, травми він отримав під час прибирання в гаражі покійного тестя. Розбираючи старі речі, кам’янчанин знайшов пакет із незрозумілим предметом, який вибухнув після того, як чоловік узяв його до рук…

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група міськвідділу, працівники ДСНС, кінолог і спеціалісти з Центру розмінування. Під час огляду знайдено шматки пластику, які направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для ідентифікації предмета, що спричинив вибух.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.128 ККУ («Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження»). Наразі встановлюються обставини події.

Володимир КАЛАШНІК, начальник міськвідділу міліції.


РЕВОЛЬВЕРИ ТРИМАВ ПІД РУКОЮ

Ледь не арсенал зброї 14 липня вилучили правоохоронці під час обшуку будинку кам’янчанина, котрий проживає в селищі Смирнова.

Без передбаченого законом дозволу мешканець зберігав удома 126 боєприпасів різного калібру, револьвери марок «RG59 lePeit», «Zoraki-Mod 914» та «Grosman 357», а також предмет, схожий на обріз. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Олександр КУЛЬКО, заступник начальника міськвідділу міліції.


ПОБИЛИ ДО КОМИ

Вдень 14 липня в житловому будинку, що у пр.Північному, виникла суперечка між трьома чоловіками, яка переросла в бійку.

В результаті гр.М. зазнав тілесних ушкоджень у вигляді черепно-мозкової травми, забою головного мозку. В стані «мозкова кома» його госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні. Стан здоров’я важкий.

Відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень за ч.2 ст.121 КК України.

Ольга ШМОРГАЛ, в.о. речника міськвідділу міліції.