П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
28 Серпня 2015

КРИМІНАЛ

ВІДШУКАЛИ  ВИБУХІВКУ

Під час перевірки інформації в помешканні 33-річного кам’янчанина було знайдено вибухові речовини.

На своїй сторінці у «Фейсбуці» начальник міськвідділу міліції Володимир КАЛАШНІК зазначив, що 23 серпня правоохоронці спільно з СБУ провели санкціонований обшук у квартирі чоловіка, з якої вилучили понад 40 набоїв різного калібру, сигнальний патрон, корпус ручної гранати та запал до неї, а також прилад для дистанційного підриву мін. Підозрюваний наразі вважається мобілізованим і нібито ще з березня цього року перебуває в зоні АТО.

СБУ перевіряє, з якою метою чоловік зберігав і де взяв боєприпаси.


КРАЛИ НАВІТЬ У БДЖІЛ

На кримінальне тріо кам’янчан міліціонери «полювали» півроку.

Молодики, які вже притягувалися до відповідальності, були безробітними, але на безгрошів’я не скаржилися. І не дивно, адже до їхніх рук прилипали чужі речі. 18 серпня хлопців таки упіймали на «солодкій» крадіжці.

Із гаражного кооперативу, де на даху одного з гаражів власник розводив бджіл, зловмисники поцупили стільник з медом. Коли прийшли по другий, на них у засідці чатували оперативники.

У крадіїв вилучили бетонозмішувач, два велосипеди, різні інструменти, мобільні телефони, золоті прикраси, гроші, 10 стільників із медом.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні 13-ти крадіжок, їх утримують в ІТТ і перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.