Четвер, 28 Березня 2024 р.
18 Вересня 2015

КРИМІНАЛ

ВЧИНИЛИ ГРАБІЖ – ПОТРАПИЛИ ДО ІТТ

У ніч на 11 вересня група швидкого реагування затримала грабіжників, – таку інформацію в соцмережах оприлюднив начальник міськвідділу міліції Володимир КАЛАШНІК.

Про крадіжку з будинку повідомив 34-річний мешканець Підзамча. Грабіжники розбили вікно, залізли до його будинку, побили господаря, винесли побутову техніку та банківську картку, на якій було 20 тис.грн.

Молодиків затримали у центрі міста, при собі вони мали по 10 тис.грн. і банківську картку потерпілого. Хлопці зізналися, що на «діло» пішли не самі, з ними був ще товариш та двоє неповнолітніх дівчат. 

Наразі молодиків затримано і поміщено в ІТТ.


ХАПАЛИСЯ ЗА НІЖ І ОТРИМАЛИ КУЛЮ

Якщо в місті затримували без ексцесів, то районні міліціонери, перешкоджаючи планам «домушників», змушені були відкрити вогонь із табельної зброї. 

Як повідомляє прес-служба УМВС в Хмельницькій області, подія сталася в Острівчанах. Поблизу одного помешкання міліціонери помітили трьох підозрілих, які виносили речі, й спробували їх затримати. Один із крадіїв з ножем кинувся на оперативників, ті ж взялися за зброю. В результаті зловмисник зазнав поранення в нижню частину стегна, іншому куля потрапила в сідницю. Затриманих госпіталізували до лікарні, їхньому життю нічого не загрожує. Після службових перевірок дії правоохоронців визнано правомірними.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.