П'ятница, 29 Березня 2024 р.
6 Листопада 2015

КРИМІНАЛ

НЕПОВНОЛІТНЯ АВТОБАНДА

Міліція затримала неповнолітніх злодюжок, на рахунку яких щонайменше десять почищених автомобілів. Хлопці зламували дверцята, викрадали магнітоли, акумулятори, цінні речі й навіть не нехтували зливати бензин. Награбоване продавали.

Сліди, залишені на місці злочинів, свідчили про те, що до крадіжок причетні ті ж особи. Міліціонери встановили, що крадіжки вчиняли троє підлітків: одному – 17, іншим двом – по 15 років. До речі, один із 15-річних навесні вже був умовно засуджений за крадіжки велосипедів.

Слідчі встановили причетність неповнолітніх до 10 крадіжок. За цими фактами відкрито кримінальне провадження. 

НАРКОТОРГОВЦЯ ВЗЯЛИ ІЗ ДОКАЗАМИ

Під час затримання та обшуку в 26-річного кам’янчанина вилучили 20 г канабісу та шприц з ін’єкційними наркотиками.

Упродовж місяця міліціонери відстежували зловмисника й затримали його на гарячому під час продажу чергової дози. Вдома в нього знайшли ще один шприц із наркотиками.

Нині затриманий перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів» ККУ. Та-кі дії караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна. До речі, раніше молодик уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За матеріалами прес-служби УМВС України в Хмельницькій області.