П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Листопада 2015

КРИМІНАЛ

ВПІЙМАЛИ СТУДЕНТА ІЗ ТОРБОЮ «ЗІЛЛЯ»

У 18-річного студента вилучили понад 2 кг марихуани, ціна якої на «чорному ринку» становить близько 30 тис.грн.

Як повідомив очільник Другого територіального управління ДПН Нацполіції Володимир БІЛОУС, у ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції на території одного із навчально-виховних комплексів нашого міста було затримано 18-річного студента місцевого університету. В юнака вилучили пакет із речовиною рослинного походження в подрібненому стані, зовні схожою на марихуану. Вилучене направили на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Правоохоронці перевіряють, чи не причетний підозрюваний до правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.


ВИЛОВИЛИ ШАХРАЙКУ

Із трьох кам’янчанок порчу, золоті прикраси та гроші зняла 32-річна «цілителька». Сума її улову – 43 тис.грн.

Шахрайка щоразу діяла за схожим сценарієм. Обирала жертву просто на вулиці,  розпочинала розмову про будь-що, а потім розповідала про свої екстрасенсорні здібності. Згодом залякувала незнайомок тим, що на них накладено порчу, і обіцяла провести певний ритуал над грішми та прикрасами. Потерпілі добровільно віддавали шахрайці золото та гроші.

Поліцейським вдалося встановити особу зловмисниці. Нею виявилася мешканка Дунаєвецького району, яка вже притягувалася до відповідальності за аналогічні злочини у Львівській області.

Їй оголошено про підозру за ч.2 ст.190 (шахрайство) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті, – позбавлення волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.