Субота, 20 Квітня 2024 р.
11 Грудня 2015

КРИМІНАЛ

ДІАМАНТИ В ГІПС НЕ ЗАХОВАВ

Квартирні крадіжки продовжують лідирувати у кримінальній хроніці і міста, і району. Як повідомила старший інспектор міського відділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, під час відпрацювання міста поліцейським вдалося затримати крадія на місці злочину.

Через вікно злочинець заліз до квартири, що на пр.Грушевського. Почувши шум, правоохоронці побачили, що на другому поверсі розбито вікно, а в квартирі ходить чоловік у рукавичках і шкарпетках, одягнених поверх взуття. Злодюга, помітивши поліцейських, вистрибнув із вікна і зламав ногу. В лікарні йому наклали гіпс.

У поліції з’ясували особу затриманого – це 28-річний мешканець Дунаєвецького району, раніше судимий за вбивство.


ВИНЕСЛИ ВАЛЮТУ, ТЕЛЕВІЗОР І ЗБРОЮ

Не пройшли злодії і повз примітні будинки жителів району.

Доки господині зі Старої Ушиці не було вдома, до її оселі завітали непрохані гості. Зі скриньки вони поцупили 15 тис.грн., 4 тис. доларів і золоті вироби.

Не пішли додому із порожні-ми руками злочинці, які у ніч на 4 грудня проникли в будинок у с.Шутнівці. Із собою вони винесли великий плазмовий телевізор, ноутбук, мисливський карабін і пристрій для відстрілу набоїв, які витягнули із сейфа.

Наразі, за повідомленням інспектора районного відділення поліції Олега ГОРБАНЮКА, проводяться слідчі дії та встановлюються можливі свідки злочинів.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження.


ЇХАЛИ ДО ДРУГА – «ПРИЇХАЛИ» ДО ПОЛІЦІЇ

ЇХАЛИ ДО ДРУГА - «ПРИЇХАЛИ» ДО ПОЛІЦІЇ

Декілька кілометрів довелося інспекторам поліції доганяти п’яних молодиків, котрі на поцупленому авто добиралися до Кам’янця зі Славути.  

Під час патрулювання 4 грудня начальник сектору Кам’янець-Подільського відділу поліції Ігор БЕСПАЛИЙ і старший сержант поліції Олександр МИГДАЛЬСЬКИЙ на пр.Грушевського помітили ВАЗ-21063, водій якого порушив правила дорожнього руху. На вимогу зупинитись водій лише додав газу, тому правоохоронці почали переслідувати втікачів. Наздогнати автомобіль вдалося в Гуменцях, де водій і пасажир кинулися навтьоки.

Після затримання двох 18-річних мешканців Славути поліція встановила, що на викраденому авто хлопці вирішили провідати друга в Кам’янці-Подільському.