П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Грудня 2015

ГРАБУВАВ, ЩОБ МАТИ НА РОЗВАГИ

Нещодавно у власній оселі місцева поліція затримала 18-річного юнака. Як повідомила старший інспектор міського відділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, хлопця підозрюють у грабежі, розбійному нападі та серії крадіжок. Уже відомо, що викрадені речі він збував у ломбард, а за отримані гроші розважався.

Новини про крадіжки невстановленим чоловіком правоохоронці отримували неодноразово. Але вийти на його слід допомогла 50-річна жінка. Вона запам’ятала кривдника, котрий напав на неї у дворі будинку на вул.Пушкінська та зірвав із шиї золотий ланцюжок. Згодом оперативники встановили, що рік тому грабіжник напав на 28-річну кам’янчанку і вирвав із рук сумочку.

Кримінальний шлейф привів поліцейських і до місцевих ломбардів, куди юнак здавав награбоване. З’ясувалося, що причетний він і до крадіжки із незачиненого легковика двох телефонів та залишеного в під’їзді велосипеда.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка), ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.1 ст.187 (розбій) ККУ. Загрожує хлопцю до 7 років позбавлення волі.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.