П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
19 Лютого 2016

КРИМІНАЛ

ТРІЙЦЯ ІЗ РАЙОНУ ОБКРАДАЛА МІСТО

Трьох юнаків, яких підозрюють у семи крадіжках з автомобілів, затримали поліцейські. Крадії, які мешкають у районі, «працювали» в мікрорайоні Жовтневому.  

Як повідомила речник міського відділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, під час нічного патрулювання поліцейські побачили хлопця, який поводився підозріло. Помітивши правоохоронців, він кинувся навтьоки. У відділі поліції 16-річний затриманий зізнався, що тієї ночі був із двома товаришами 17 та 19 років. Вони залізли в «Жигулі», припарковані в дворі на Хмельницькому шосе, але не змогли його завести. Тоді із салону ВАЗ-2106 викрали автомагнітолу.

Двох поплічників поліцейські затримали наступного дня. Трійці вже оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.


НАКАТАВСЯ…

Не обминули злочини з викраденням авто і наш район. У 40-річного жителя викрали «Dаеwoo Lanos», який він не зачинив.

Неушкоджений, але в багнюці автомобіль поліцейські знайшли на околиці села. За декілька днів правоохоронці встановили особу злочинця – 19-річного молодика. Хлопець у скоєному зізнався і розповів, що за ніч проїхав близько 50 км.


ЄВРО ВИЯВИЛИСЯ ФАЛЬШИВКОЮ

Жертвою незнайомця стала продавець ювелірного магазину. 14 лютого до магазину зайшов чоловік і пояснив, що йому терміново потрібно обміняти 500 євро. Жінка погодилася допомогти, бо збирала валюту для особистих потреб. Наступного дня кам’янчанка прийшла до банку, аби обміняти гроші на дрібніші купюри, і дізналася, що євро фальшиві.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.