П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
26 Лютого 2016

КРИВДНИК МАЛЕНЬКОЇ ДІВЧИНКИ НА ВОЛІ

Ситуація, що минулого тижня трапилася з 11-річною кам’янчанкою, повинна насторожити всіх батьків, які турбуються про безпеку своїх дітей. Лише відвертість дівчинки та вчасне звернення її рідних до поліції вберегло школярку від біди.

– Коли дитина йшла додому з музичної школи через сквер Танкістів, до неї підійшов незнайомий чоловік років 30-40, від якого несло спиртним, – розповідає родич дівчинки. – Він хотів познайомитися, але отримав відмову. Тоді цей чолов’яга почав шарпати дитину за руку і сказав, що не відпустить, поки вона не дасть свій номер телефону. З переляку дівчинка дала мобільний, а чоловік перевірив, що вона його не надурила, і лише тоді відпустив.

Додому дитина прийшла дуже налякана, але, на щастя, розповіла все мамі, яка одразу звернулася в поліцію. Та на цьому історія не закінчилася.

Невідомий почав телефонувати малолітній кам’янчанці, запитував, як справи, та просив зустрітися. В рамках операції, яку провели працівники поліції, ця зустріч таки відбулася. Зловмисник призначив побачення в сквері Танкістів, а потім сказав піти до фонтана. Коли чоловік підійшов до дівчинки, його затримали правоохоронці. Проте ненадовго.

У поліції встановили особу чоловіка. З’ясувалося, що він уже був судимий і відбував покарання за тяжкий злочин – убивство. Сьогодні ж, «завдяки» нашому гуманному законодавству, кривдник на волі, бо «згідно із законом, не вчиняв жодних злочинних дій»…