П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
4 Березня 2016

КРИМІНАЛ

У МІСТІ ЗНАЙШЛИ ЗЛОДІЯ

Серійного крадія міські поліцейські застукали на гарячому. З’ясувалося, що за місяць він встиг «почистити» гаражі, підвали, сараї.

Як розповіла речник міського відділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, зловмисника поліцейські затримали, коли той намагався потрапити до підвалу. В руках він тримав знаряддя для зламу. Під час розслідування поліцейські встановили, що 33-річний чоловік пограбував два гаражі, звідки викрав ручний насос, мотошолом і велосипед.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ (крадіжка).


КВАРТИРНІ КРАДІЖКИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

За останні декілька місяців містом прокотилася хвиля крадіжок з осель заможних і відомих кам’янчан. Минулого тижня крадії знову залишили слід у квартирі небідного кам’янчанина, що живе в центрі міста.

Доки господаря не було вдома, вони перевернули в хаті усе догори дригом. Винесли чимало золотих прикрас, дорогі годинники та гроші, завдавши збитків на кругленьку суму. В поліції припускають, що до скоєння злочину крадії ретельно готувалися і вирахували час, коли нікого не буде вдома. Діяли професійно та оперативно.


ШУКАЛИ КРАДІЯ ІЗ ЦЕРКВИ, ЗНАЙШЛИ НАРКОМАНА

У селищі Сахкамінь у ніч на 28 лютого, не боячись гріха, із костелу Римо-католицької церкви святого Андрія невідома особа викрала зі скриньки для пожертв 300 грн. Наразі районна поліція мізкує, хто міг піти на такий злочин.

А доки шукають злодюжку, у Жванці під час санкціонованого обшуку в будинку 35-річного чоловіка правоохоронці виявили сумку із коноплею загальною вагою близько 380 г. Раніше цей молодик притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання та збут наркотиків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, підозрюваному світить строк до 3 років позбавлення волі. Проте він запевняє, що зберігав речовину для власних потреб і не мав на меті її збувати.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.