П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
11 Березня 2016

КРИМІНАЛ

СТУСАНИ ПРИЗВЕЛИ ДО КОМИ

2 березня до поліції звернулася 40-річна кам’янчанка, яка розповіла, що 25 лютого сусід побив її брата.

Поліцейські з’ясували, що між чоловіками вже давно були неприязні стосунки і при нагоді вони обов’язково обмінювалися «компліментами». Як і того злощасного дня, коли зустрілися в коридорі гуртожитку. Сусіди розборонили забіяк, однак через декілька хвилин вони знову зустрілись, але вже на кухні, й продовжили з’ясовувати стосунки.

Затьмарений гнівом 45-річний сусід не розумів, з якою силою завдавав ударів. Після бійки чоловіки розійшлись по кімнатах, а через декілька годин до 43-річного потерпілого викликали «швидку». Лікарі виявили у чоловіка важкі гематоми. Наразі потерпілий перебуває в комі.

Сусід у скоєному зізнався. Йому оголошено про підозру за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Ольга ШМОРГАЛ, речник міського відділу поліції.


«ПРИВІТАВ» МАТІР ЗІ СВЯТОМ

Мабуть, цьогорічне 8 Березня надовго запам’ятається кам’янчанці, яка вранці посварилася зі своїм 13-річним сином.

Як розповіла Ольга Шморгал, жінка попросила хлопця прибрати в кімнаті, але син розвернувся та пішов, гримнувши дверима. Підліток неодноразово так демонстрував характер, але ввечері обов’язково повертався додому. Але цього разу син не повернувся, тому налякана мати пішла до поліції.

Правоохоронці кинулися шукати неповнолітнього і з’ясували, що той переночував у товариша, який мешкає в одному із сіл району, а вранці пішов. Один із перевізників розповів, що бачив, як хлопець сідав у маршрутку. Бус поліцейські зупинили в районі МРЕО, де й знайшли втікача. Він пояснив, що саме міркував, куди податися, бо мав бажання пожити без батьківської опіки.

Із шукачем пригод психолог провів профілактичну бесіду, а поліцейські повернули до матері. 

Вл. інф.