Середа, 24 Квітня 2024 р.
15 Квітня 2016

КРИМІНАЛ

ВЛАСНОРУЧ ПРОТОРУВАЛА СТЕЖКУ ДО В’ЯЗНИЦІ

30-річна наркозалежна кам’янчанка обікрала юнака на 15 000 грн.

Лише через тиждень після скоєння крадіжки до поліції звернулася мати потерпілого 16-річного хлопця. І хоча жінка не вірила, що поліції вдасться знайти злодюжку, все ж таки написала заяву. В хлопця викрали сумку із ноутбуком і грошима, коли той повертався додому з навчання. Йому стало недобре, тому присів на лавці в дворі будинку на вул.Соборна. Коли телефонував батькам, не помітив, як сумка зникла.

Правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїла молода жінка, яка на момент вчинення злочину перебувала на випробувальному терміні. Крім того, вона вживає наркотики, і кілька місяців тому її позбавили батьківських прав щодо двох малолітніх дітей. Ноутбук жінка здала до ломбарду. Отримавши 8 500 грн., витратила їх на себе.

Злодюжці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно). Цього разу в’язниці їй не уникнути.

ІЗ НОЖЕМ НАПАВ НА СТАРЕНЬКУ

Поліцейські затримали рецидивіста, який, погрожуючи ножем, обікрав 81-річну пенсіонерку.

39-річний підозрюваний із Чемеровецького району. Вже понад 20 років регулярно притягувався до кримінальної відповідальності, за гратами був 8 разів. Після звільнення оселився у співмешканки в Старокостянтинові, проте час від часу кочував у пошуках підробітків і пригод.

До будинку самотньої кам’янчанки проник ввечері через незачинені двері. Погрожуючи ножем, вдарив жінку в обличчя, відібрав старенький мобільний і витягнув із гаманця 130 грн.

Рецидивіста поліцейські затримали у Старокостянтинові. Викрадений мобільний той подарував матері.

Наразі розбійник перебуває в слідчому ізоляторі, йому загрожує позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.

ЗАЗІХНУВ НА СІЛЬРАДУ

Вранці 8 квітня схвильовані жителі с.Завалля зателефонували до райвідділу поліції та повідомили, що в сільраді невідомий розбив скло. До приміщення люди не заходили, аби не знищити можливих слідів злочину.

Як повідомив інспектор райвідділу поліції Олег ГОРБАНЮК, на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що невідома особа, розбивши каменем вікно, викрала монітор і системний блок комп’ютера.

Поліцейські у злочині запідозрили 24-річного жителя сусіднього села, а оглянувши будинок, виявили викрадене. Свій вчинок хлопець пояснив тим, що хотів підзаробити. Днями йому буде оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.