Четвер, 25 Квітня 2024 р.
6 Травня 2016

МАНІЯКА-СТЕПЛЕРА ДОСІ НЕ ЗЛОВИЛИ

Уже другий тиждень поліцейські розшукують чоловіка, який колов жінок гострим предметом. Від рук злочинця за два дні постраждали вісім кам’янчанок, наймолодшій із них – усього 10 років. Такі випадки трапилися в селищі Смирнова, мікрорайонах Жовтневому та Черемушки.

Під час брифінгу для журналістів минулої п’ятниці заступник начальника міськвідділу поліції Володимир НЕГУЛЯЄВ повідомив, що чоловік непомітно підбігає до жінок ззаду та колить їх у сідницю. Правоохоронець заперечує припущення, що зловмисник використовує саме голку від шприца. За його словами, одна із потерпілих стверджує, що предмет був схожий на шило, адже бачила в руці чоловіка дерев’яну ручку. Наразі всі жінки здали відповідні аналізи та чекають результатів. Двом із них вдалося розгледіти обличчя маніяка та скласти фоторобот.

ФОТОРОБОТ МАНІЯКА-СТЕПЛЕРА

Злочинцю на вигляд 30-40 років, зріст – 160-170 см, він має середню тілобудову, темне волосся. Був одягнений у темний спортивний одяг. Поліцейські припускають, що нападник – лівша.

До відділку вже доставляли близько трьох десятків схожих молодиків, але потерпілі злочинця серед них не впізнали.

Інформацію про місцезнаходження правопорушника можна повідомляти до міськвідділу поліції (вул.Шевченка, 27), або за номерами: 102 чи 097-252-87-50.