П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
20 Травня 2016

КРИМІНАЛ

У НІЧНОМУ КЛУБІ «НАКРИЛИ» ГРАЛЬНИЙ ЗАЛ

Увечері 12 травня поліцейські в місті викрили точку незаконного грального бізнесу, де можна було як пограти в покер, так і зробити ставки в он-лайн-режимі.

Як повідомив керівник міськвідділу поліції Ігор КШЕМІНСЬКИЙ, із нічного клубу «Арена плюс» було вилучено 21 комп’ютер із програмним забезпеченням для здійснення азартних ігор, фішки, гральні карти та стіл для гри в покер. Вилучене обладнання направлено до Хмельницького на експертизу.

За фактом незаконного зайняття гральним бізнесом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 ККУ.

ЗАЧИНЯЙТЕ, ЛЮДИ, ДВЕРІ!

За два дні крадії із Хмельницького обчистили 6 квартир кам’янчан. Пограбовані господарі звернулися до поліції.

Як розповіла речник міськвідділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, оперативники дійшли висновку, що всі злочини мають один почерк. Перевіривши раніше судимих і переглянувши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили особи зловмисників. Це трійця із Хмельницького (двоє 22-річних і один – 12-річний). Хлопці, курсуючи між обласним центром і нашим містом, під’їжджали до багатоповерхівок, заходили до незачинених квартир і, доки господарі не чули, виносили із коридору сумочки, телефони, планшети, гроші тощо. Викрадене збували в ломбарди. За цією схемою «працювали» і в Хмельницькому.

НЕ ЗДЕШЕВИЛА…

«Підприємлива» жінка зняла із кредитки нового знайомого 8 500 грн. Встановити її особу допомогли камери спостереження на банкоматі.

До міської поліції 7 травня звернувся мешканець району. Чоловік розповів, що відпочивав у місті, а наступного дня виявив, що з кредитки зникли кошти.

З’ясувалося, що того вечора чоловік познайомився із 27-річною жінкою. Вона бачила, як він знімає гроші в банкоматі, й запам’ятала пін-код. Коли чоловік був добряче напідпитку, новоспечена знайома скористалась його безпорадним станом, непомітно витягнула кредитку, зняла гроші й повернула картку до гаманця. 

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.