Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Червня 2016

КРИМІНАЛ

У ЦЕНТРІ ПІДРІЗАЛИ ЧОЛОВІКА

Під ранок у центрі міста на тротуарі в калюжі крові поліцейські знайшли чоловіка. Потерпілого негайно доправили до міської лікарні, а місце обгородили стрічками.

– Близько шостої ранку 22 червня на проспекті, неподалік від магазину «Тано», правоохоронці знайшли 26-річного чоловіка. У нього була різана рана лівого передпліччя. Ймовірно, хлопця порізали пляшкою. Згодом медики визначили ступінь тілесних ушкоджень – непроникаюча різана рана лівої верхньої частини передпліччя. Жодних інших тілесних ушкоджень не виявлено. Його життю нічого не загрожує, – офіційно прокоментувала речник міськвідділу поліції Ольга ШМОРГАЛ.  

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1. ст.125 ККУ. За чутками, чоловік був добряче напідпитку і нічого не пам’ятає про те, що з ним сталося.


З ГУРТОЖИТКУ ВИПАВ КАМ’ЯНЧАНИН

На смерть розбився кам’янчанин, який випав із балкона 8 поверху. Трагедія трапилася 22 червня, о 16.30, у гуртожитку, що на Нігинському шосе, 28.

Як повідомила речник міськвідділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний кам’янчанин, мешканець цього гуртожитку. Слідів насильницької смерті або боротьби на тілі не виявлено. Не знайдено і передсмертної записки. Тіло направлено на судово-медичну експертизу, яка й має з’ясувати причину смерті.

– Чоловік нещодавно повернувся із заробітків з-за кордону, – розповіла речник. – Друзі загиблого кажуть, що останнім часом він був чимось засмучений, але нічого не пояснював. Хоча будував плани на майбутнє і мав навідатися до матері, яка працює в Росії. Сусіди та знайомі позитивно характеризують загиблого. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Поліція з’ясовує обставини події.