П'ятница, 29 Березня 2024 р.
8 Липня 2016

МАНІЯКУ-«СТЕПЛЕРУ» СВІТИТЬ ДО 7 РОКІВ

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою затверджено і спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 38-річного уродженця АР Крим, унаслідок хуліганських дій якого потерпіли десятеро кам’янчанок.

Досудовим розслідуванням, яке здійснював територіальний відділ поліції, встановлено, що обвинувачений упродовж квітня-травня підстерігав жінок і невстановленим гострим предметом наносив їм удари в сідниці, спричиняючи легкі тілесні ушкодження. Потерпілі жінки – різного віку, наразі їхньому здоров’ю нічого не загрожує.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Віталій Гриньків, обвинувачений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, не має постійного місця проживання, не працює. За висновком судово-психіатричної експертизи, осудний,  перебуває під вартою.

Йому інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 ККУ, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області.