П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
15 Липня 2016

ПОЗНУЩАЛИСЯ I ВІДІБРАЛИ 2000 ДОЛАРІВ

І знову розбійницький напад на родину.

Вдень 11 липня до оселі подружжя із Нагорян увірвалися двоє грабіжників. Незнайомці зухвало повелися із господарями: скотчем зв’язали пенсіонерам руки і ноги, погрозами і фізичним насиллям вибивали зізнання про те, де старенькі тримають заощадження. Оскільки будинок розташований на околиці села поблизу лісу, нападники не переймалися, що їх можуть побачити сусіди.

Не витримавши звірячих тортур, 72-річний дідусь і 78-річна бабуся розповіли грабіжникам, де закопали банку із заощадженнями (2000 доларів). Знайшовши скарб, крадії зникли з місця події.

Як розповів інспектор райвідділення поліції Олег ГОРБАНЮК, до поліції потерпілі звернулися аж наступного дня. Наразі пенсіонерка перебуває у травматологічному відділенні райлікарні. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, є підозра на перелом кістки лівої руки. Дідусь від медичної допомоги відмовився.

Щодо цього факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна. Правоохоронці шукають кривдників.