П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
19 Серпня 2016

ПОДВІЙНЕ ВБИВСТВО У ВЕЛИКОЗАЛІССІ

За годину працівники райвідділення поліції затримали підозрюваних у подвійному вбивстві.

Як розповів інспектор Кам’янець-Подільського райвідділення поліції Олег ГОРБАНЮК, по обіді 13 серпня в одному будинку с.Великозалісся було виявлено два тіла. Про це правоохоронців повідомив староста села. Вбиті – 62-річний господар і його 62-річна співмешканка – лежали на підлозі в одній із кімнат. У них були тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран голови.

Поліцейським вдалося оперативно розплутати вбивство. З’ясувалося, що під час гучного застілля потерпілих через суперечку сокирою зарубали їхні ж співчарочники-односельчани. Вже за годину підозрюваних – 30 і 44 років – розшукали. Вони були добряче напідпитку, мало що пам’ятали і спочатку навіть заперечували свою провину. Втім численні свідки та докази цьому суперечили. Селяни розповіли поліції, що бачили, як підозрювані біля криниці змивали із себе кров. Крім того, їхній одяг був закривавлений, а на місці злочину вони залишили чимало слідів.

Один із затриманих – 30-річний чоловік, який нещодавно потрапив під «гуманний» «закон Савченко» і повернувся із в’язниці, де відбував покарання за вбивство.

Нині чоловіки перебувають під вартою у Хмельницькому СІЗО. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.115 (умисне вбивство) ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі до 15 років або довічне ув’язнення.