Четвер, 28 Березня 2024 р.
9 Вересня 2016

КРИМІНАЛ

РОЗГУЛЮВАВ МІСТОМ ІЗ ГРАНАТОЮ

РОЗГУЛЮВАВ МІСТОМ ІЗ ГРАНАТОЮ

З бойовою гранатою РГД-5 поліцейські затримали 52-річного жителя Цвіклівців.

Як розповіла інспектор сектора моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, 6 вересня, близько півночі, надійшло повідомлення, що біля цілодобового магазину на вул.Драгоманова невідомий чоловік демонструє перехожим предмет, схожий на гранату.

Під час огляду поліцейські знайшли у поліетиленовому пакеті гранату РГД-5 із викрученим запалом. Усе це направлене на експертизу. Де затриманий узяв вибухонебезпечний предмет і чому лякав перехожих, він не зізнається. Втім поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.


ПІДНЯВ РУКУ НА ЖІНКУ

Брутальний випадок стався ввечері 7 вересня у нашому місті. Біля магазину «Гранд» на вул.Червоноармійська п’яний чоловік побив молоду жінку і відібрав у неї телефон. 

24-річна кам’янчанка запам’ятала кривдника і детально описала його поліцейським. Невдовзі грабіжника затримали і встановили особу: ним виявився 31-річний кам’янчанин, який свого ганебного вчинку не коментує. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження.


І ЗАРОБИВ, І ПОЦУПИВ

Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, чоловік, котрий допомагав бабусі по господарству в с.Слобідка-Рихтівська, поцупив у неї заощадження.

Поліція з’ясувала, що у день крадіжки жінці носив дрова 58-річний односельчанин. Потерпіла нагодувала його і заплатила 200 грн. за роботу. Чоловік побачив, звідки пенсіонерка діставала гроші, й коли її не було, украв 3800 грн. Під час обшуку в затриманого було вилучено лише 500 грн.


ВИНІС ЗОЛОТО ТА 100 ТИСЯЧ

Злодійства продовжують лідирувати у поліцейській хроніці.

Пообіді 6 вересня крадій добряче підзаробив: йому вдалося підібрати ключа і залізти до квартири, що на вул.Космонавтів. У 39-річного кам’янчанина невідомий викрав 100 тис.грн. та 250 г золота.