П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
30 Вересня 2016

КРИМІНАЛ

КРАЛИ, ОТ І ПОПАЛИ. АЛЕ ОДНОГО НЕ ВПІЙМАЛИ

• Слідчим слідчого відділення міськвідділу поліції оголошено повідомлення про підозру у вчиненні крадіжок раніше судимому 33-річному кам’янчанину. Задля наживи, чоловік викрав акумулятори із 5 автомобілів.

Вину крадій визнав і навіть повернув викрадене. Але за свої діяння мусить відповісти. Максимальне покарання, яке може загрожувати, – позбавлення волі до п’яти років.

• Затримали поліцейські ще одного 36-річного крадія, який теж був засуджений. Під час обшуків у нього, крім викрадених речей (9 секцій кованого паркану та двох радіаторів), виявили ще 4 кілограми макової соломки та коноплі. Під час розслідування з’ясувалося, що рецидивіст причетний ще до крадіжки акумулятора та автозапчастини з легковика «Hyundai Accent» 19-річної кам’янчанки. Йому світить до 6 років позбавлення волі.

• Правоохоронці розшукують грабіжника, котрий пограбував 63-річну кам’янчанку. Сталося це вранці 28 вересня на вул.Князів Коріатовичів, 25, неподалік від ПП «Левада ЛТД». Невідомий підбіг до кам’янчанки і вирвав у неї сумку, в якій були 400 грн. та особисті речі.

НАШКОДИЛИ, ПРОТЕ НЕ ВИЛІКУВАЛИ

Прикра історія привела 68-річну пенсіонерку до поліції.

Ще в липні в телемагазині вона побачила рекламу ліків від болю в суглобах. Жінка декілька разів замовляла розрекламований препарат, витративши в загальному 20 тис.грн., проте обіцяного лікувального ефекту не отримала. Згодом з’ясувалося, що це були біологічно активні добавки, які не зашкодили пенсіонерці, але й не вилікували.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

За матеріалами прес-служби міськвідділу поліції.


ВБИТО 54-РІЧНОГО ЧОЛОВІКА

Як повідомила прес-служба міськвідділу поліції, 28 вересня, о 16.40, у Підвалі приватного будинку на вул.Збарського правоохоронці знайшли труп 54-річного чоловіка. Поліція виявила ознаки насильницької смерті.

Чоловік ще з 21 вересня перебував у розшуку як безвісти зниклий.

Поки що поравоохоронці від коментарів утримуються, лише повідомляють, що тіло направлено на судмедекспертизу, а за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» ККУ. Також проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи, що скоїла злочин.

Вл. інф.