Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Грудня 2016

СЛІДАМИ ЗЛОЧИНІВ

УБИВЦЮ ПОКИ НЕ ЗНАЙШЛИ

Поліція ще шукає зловмисника, який 24 листопада в під’їзді багатоповерхівки, що на розі вулиць Драгоманова і Гагаріна, застрелив 53-річного кам’янчанина.

Встановлено, що в чоловіка вистрелили, коли той повертався з магазину. Убитий був «валютчиком», мав два «обмінники» і йшов додому із немалими грішми. 

Як повідомила начальник сектору комунікації ГУ НПУ в області Інна ГЕЛЕГА, поліція розглядає декілька версій, зокрема напад і вбивство з корисливих мотивів:

– Призначено низку експертиз, у тому числі й балістичну та порівняльну. Порівнюватимуться кулі, знайдені на місці вбивства у Кам’янці-Подільському та Хмельницькому, де на початку жовтня також було вбито «валютчика».

Галина МИХАЛЬСЬКА.


ХРОНІКА ТИЖНЯ

Цього тижня поліцейські повідомили про далеко не бідну 31-річну кам’янчанку, яка двічі викрадала товари з полиць гіпермаркету «Епіцентр».

Правоохоронці отримали зізнання у скоєному 18-річної дівчини, котра обчистила на 900 грн. банківську картку свого залицяльника, підгледівши пін-код, коли бідолашний хлопець скуповувався для романтичної вечері.

У повідомленнях Нацполіції також є інформація про затримання 35-річного раніше судимого місцевого жителя, котрий в одному із кабінетів дитсадка «Калинка» викрав гаманець.

Правосуддя догнало і 29-річного перехожого, який нібито хотів допомогти молодому, але п’яному хлопцеві викликати таксі на пр.Грушевського, а натомість викрав гаманець і мобільний телефон.

Усім вищезгаданим порушникам оголошено  підозру в скоєнні відповідних злочинів.

За матеріалами прес-служби Нацполіції області.