Середа, 24 Квітня 2024 р.
9 Грудня 2016

КРИМІНАЛ

ВБИВАЛИ У ЗАПОВІДНИКУ

Компанія, яка у минулі вихідні на квадроциклах каталася в лісі неподалік від с.Княжпіль, виїхала прямо на браконьєрів. Відпочивальники не розгубилися і викликали поліцію.

– Браконьєри полювали на території природного заповідника «Подільські Товтри». У них вилучили зброю та набої, на які були дозволи. А от до-звільних документів на полювання не було, не говорячи про те, що в заповідній зоні це взагалі заборонено, – розповів інспектор сектора превенції районного відділення поліції Олег ГОРБАНЮК.


ДИВНИЙ АВТОУГОН

Двадцять хвилин знадобилося невідомому автокрадію, аби втекти на позашляховику «Mitsubishi Outlander». Автомобіль 43-річний власник припаркував неподалік від перехрестя вулиць Гагаріна і Соборної. А коли повернувся за «залізним конем», його і слід простиг. Поліція одразу ж оголосила план «Перехват». Пропажу знайшли припаркованою на пр.Грушевського, а ось злочинця продовжують шукати.


У СУМЦІ ВИБУХІВКИ НЕ ВИЯВЛЕНО

Вдень 6 грудня до приміщення «UniCreditBank», що на вул.Князів Коріатовичів, з’їхалися і рятувальники, і поліціянти. Причиною «візиту» стало повідомлення про знайдену сумку, в якій може бути вибуховий пристрій. Доки рятувальники забезпечували пожежну безпеку, з’ясувалося, що вибухівки немає. 

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.