Субота, 20 Квітня 2024 р.
20 Січня 2017

ДОНЬКА ВБИЛА МАТІР

Жахливе вбивство сталося в с.Вільховець. У злочині поліція підозрює доньку вбитої.

ДОНЬКА ВБИЛА МАТІР

Як повідомив начальник районного відділення поліції Ігор Кшемінський, 20 січня, близько 12.20, до поліції надійшло повідомлення від фельдшера с.Вільховець про те, що в будинку виявлено труп 67-річної місцевої жительки із тілесними ушкодженнями у вигляді тупої травми лівої скроневої кістки, саден обличчя та обох рук. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група разом із кінологом і судово-медичними експертами. Як розповів правоохоронцям місцевий фельдшер, до нього в обідню пору прийшла дочка загиблої. 47-річна місцева жителька, яка була напідпитку, повідомила, що її мати померла, та попросила зафіксувати факт смерті. Коли медик зайшов до будинку, побачив чимало крові та скривавлене тіло, що лежало поруч із ліжком в одній із кімнат будинку. Фельдшер одразу ж викликав правоохоронців. Службовий собака взяв слід, який привів до дочки загиблої, котра перебувала недалеко від будинку. Власної провини вона не визнає, однак те, що на її взутті та інших речах є криваві сліди, дає підстави правоохоронцям вважати, що саме вона причетна до вбивства. Сусіди також розповідають, що коли дочка приходила до неї, то між ними частенько виникали сварки.

Підозрювана 47-річна жителька с.Вільховець неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, за що в неї, за рішенням суду, відібрали 8-річну дитину, яка наразі перебуває в дитячому будинку Хмельницького. За місцем проживання характеризується негативно, нерідко зловживає алкоголем.

Наразі за фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідчі дії тривають, правоохоронці з’ясовують усі обставини події.