П'ятница, 29 Березня 2024 р.
20 Січня 2017

КРИМІНАЛ

ДОКОНФЛІКТУВАЛИСЯ

Під час сімейної сутички син ножем ударив 68-річного батька. У відповідь пенсіонер почав погрожувати зброєю.

Чоловіки жили разом, випивали і часто конфліктували. Під час чергової сутички син кинувся на батька з ножем, завдавши йому легких тілесних ушкоджень. Захищаючись, пенсіонер дістав самозарядний пістолет, у магазині якого було 8 набоїв.

Правоохоронці, які виїхали на виклик, вилучили пістолет і направили на експертизу. Він був незареєстрований, до того ж на зброї відсутнє будь-яке маркування.

Перед Фемідою відповідатимуть обидва чоловіки: син – за нанесення легких тілесних ушкоджень, а батько – за незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу.


ВИНІС УСЕ

Доки господині тривалий час не було вдома, крадій почистив будинок, не поцуравшись винести навіть одяг і побутову хімію.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, злочин було скоєно в період з 30 грудня 2016 р. до 16 січня цього року. Невстановлена особа, підібравши ключ, проникла в оселю 44-річної жительки с.Кадиївці, звідки викрала електродуховку, електроплиту, витяжку, телевізор, газонокосарку, праску, електроподовжувачі, особистий одяг і навіть засоби для прибирання.

Вл. інф.


НАДУРИЛИ ДВОХ

За один день шахраї обдурили двох кам’янчан.

15 січня електросинтезатор «Ямаха» вартістю 52 тис.грн. «продав» 42-річний кам’янчанин. Шахрай зателефонував чоловікові, назвався покупцем і навіть відправив продавцеві на телефон фіктивне повідомлення про нібито перераховані кошти. Отримавши смс, кам’янчанин без вагань передав водієві таксі музичний інструмент.

Того ж дня ще один 39-річний містянин постраждав від шахрайства. За «вигране» авто збагатив аферистів на 6 тис.грн.


«СПАЛИЛИ» РОДИЧІ

18 січня до міськвідділу поліції звернулися рідні і повідомили, що 47-річний кам’янчанин поводиться неадекватно.

Прибувши на місце, поліцейські побачили чоловіка, який лежав на підлозі та дивно поводився. Оскільки запах алкоголю не відчувався, то поліціянти припустили, що він під кайфом.

Потерпілого забрала «швидка», а в його оселі правоохоронці знайшли пакет із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну, та саморобний пристрій для куріння. Все вилучили і направили на експертизу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.