Четвер, 18 Квітня 2024 р.
10 Лютого 2017

ДЕ ВЗЯВ І КУДИ МАВ ПОДІТИ?

Працівники управління карного розшуку ГУНП у Хмельницькій області та Кам’янець-Подільського відділу поліції, реалізовуючи оперативну інформацію, провели санкціонований обшук у помешканні 39-річного мешканця Кам’янець-Подільського району, в результаті чого виявили цілий арсенал вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових речовин.

ДЕ ВЗЯВ І КУДИ МАВ ПОДІТИ?

Про це під час брифінгу повідомив начальник ГУ Нацполіції в Хмельницькій області Микола СЕМЕНИШИН:

– Наші працівники вилучили шість автоматів Калашникова, запчастини до нього, 11 пістолетів різних марок (ПМ, Форт-12, Glock BBM 315, Stalker-M906, «Байкал»), револьвер, чотири рушниці (одна із них з оптичним прицілом), карабін, два споряджені набоями магазини, 8 предметів, схожих на глушники, 25 предметів, схожих на гранати (Ф-1, РГД-5, ВОГ-17, РГ-42), 23 запали, 3900 набоїв різного калібру до пістолетів і рушниць різних марок.

Деякі пістолети та рушниця з оптичним прицілом «Savage» були споряджені набоями.

Наразі вилучена зброя та боєприпаси направлені на дослідження в науково-дослідний експертно-кримі-налістичний центр.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ККУ. Чоловіка, в будинку якого виявили такий арсенал, затримано.

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, у ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці перевіряли осіб, які могли володіти інформацією про вбивство, що сталося в місті в листопаді 2016 р. Тоді біля власного під’їзду невідомі застрелили валютника. 

За матеріалами прес-служби Нацполіції області.