Субота, 27 Квітня 2024 р.
17 Березня 2017

РОЗБІЙНИКИ КАТУВАЛИ ПЕНСІОНЕРКУ

Кричущий випадок трапився в ніч на 13 березня в с.Китайгород. Двоє злочинців у масках проникли до оселі, познущалися над 74-річною жінкою та винесли з хати близько 100 тис.грн.

У поліції розповіли, що до оселі розбійники залізли через вікно, видавивши віконну раму. Пенсіонерка, яка проживає сама, ще не спала, а дивилася телевізор. Кати накинулися на бідолашну, зв’язали їй руки-ноги скотчем і пластиковими хомутами й почали вимагати всі заощадження. Мабуть, знали, що в пенсіонерки є кошти, адже її син – приватний підприємець. Подейкують, щоб залякати жінку, злочинці навіть облили її бензином і погрожували підпалити. Втім поліція це не підтверджує:

– На місці злочину ми знайшли пляшку із рідиною з різким запахом. Злочинці погрожували підпалити речі й документи. Цей злочин розслідується слідчим управлінням області. Наразі перевіряються транспортні засоби та підозрілі особи.

Ті, хто володіє будь-якою інформацією про скоєний злочин, можуть звертатися до районного відділення поліції або до мене. Конфіденційність гарантуємо, – зазначив начальник РВ поліції Ігор КШЕМІНСЬКИЙ.

Щодо цього факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) ККУ, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.