Середа, 24 Квітня 2024 р.
17 Березня 2017

КРИМІНАЛ

І КУРИВ, І ЗБЕРІГАВ

Студент одного з місцевих вишів підозрюється у незаконному виготовленні, перевезенні та зберіганні наркотичних засобів.

10 березня старшим слідчим Кам’янець-Подільського відділу поліції оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 ККУ 21-річному уродженцю Хмельницького району.

Хлопець вживав наркотичний засіб (шляхом куріння), а решту канабісу зберігав у кімнаті гуртожитку до виявлення та вилучення правоохоронцями під час проведення санкціонованого огляду.

ТРИМАВ У ХАТІ ГРАНАТУ, ЗБРОЮ І КАНАБІС

15 березня правоохоронцями міськвідділу поліції під час санкціонованого обшуку на вул.Князів Коріатовичів у одному із домоволодінь, де проживає 49-річний кам’янчанин, вилучено бойову гранату, набої, дві одиниці зброї, схожі на пістолети, пристрій для відстрілу патронів і поліетиленовий пакет із речовиною в подрібненому стані, схожою на наркотичну речовину канабіс.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Зловмисник, який зберігав зброю, боєприпаси та гранату, понесе максимальне покарання, передбачене санкцією – позбавлення волі строком на 7 р.

Руслана МАРЧУК, інспектор сектору міськвідділу поліції.