Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
24 Березня 2017

КРИМІНАЛ

НАКАТАЛИСЯ…

Ввечері 16 березня 19-річний кам’янчанин поцупив автомобіль, щоб покататися із неповнолітніми друзями, які вже мають досвід у злочинній діяльності.

Легковик «Fiat Panda» із ключами в замкові запалення неподалік від магазину на Руських фільварках залишив 57-річний кам’янчанин. Хлопець цим скористався, сів за кермо та поїхав по місту кататися із друзями. Але «свято» тривало недовго – шукачі пригод потрапили до поліції.

Наступного дня автокрадієві оголосили повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.


ВЗЯЛА, БО НЕ ТАК ЛЕЖАЛО

На початку березня на території автозаправки на пр.Грушевського 21-річна кам’янчанка скористалася неуважністю 47-річного іноземця, який був за кермом вантажівки, непомітно проникла в салон і викрала ноутбук «Lenovo». Обличчя крадійки зафіксували камери відеоспостереження.

Дівчина занесла ноутбук на ринок, де продала за 2700 грн., а гроші витратила на власні потреби.

Нещодавно зловмисниці, яка вже була судима за крадіжки, оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, громадських робіт, арешту чи позбавлення волі до 3 років.

Руслана МАРЧУК, інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції.