Субота, 20 Квітня 2024 р.
31 Березня 2017

КРИМІНАЛ

МАЛО НЕ ВБИВ ЖІНКУ…

Вранці 24 березня до міськвідділу поліції надійшло повідомлення від лікаря «швидкої» про спричинення тілесних ушкоджень 20-річній дівчині.

Приїхавши на місце події – в одну із квартир на вул.Праці – поліцейські побачили молоду дівчину із закривавленою головою. Зловмисник, який теж перебував у квартирі, зізнався у злочині. 20-річний житель Городоцького району розповів, що, будучи напідпитку, зайшов до потерпілої, з якою час від часу співмешкав і мав двох спільних дітей. У пориві гніву завдав їй ударів долонею руки по обличчю, після чого взяв кухонний ніж і завдав ударів у скроневу ділянку голови, від чого жінка знепритомніла. Все це відбулося на очах малолітнього сина, який став свідком агресії рідного батька.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає штраф, громадські або виправні роботи.

СПРАВЖНЯ ЖІНОЧА ДРУЖБА

24 березня правоохоронці оголосили повідомлення про підозру 66-річній кам’янчанці, яка, будучи службовою особою одного з місцевих навчальних закладів, складала табелі обліку робочого часу, в яких вказувала про відпрацювання подругою за вказаний період 6048 фактично невідпрацьованих робочих годин.

Підозрювана зловживала службовим становищем, знаючи, що підстав для зарахування колезі відпрацьованого робочого часу немає, оскільки та на роботу не виходила.

Усвідомлюючи, що самі табелі обліку робочого часу є підставою для виплати заробітної плати, зловмисниця завіряла їх підписом і надавала працівникам бухгалтерії, які, не будучи обізнаними щодо злочинних намірів колеги, складали розрахунково-платіжні відомості з нарахування заробітної плати.

Руслана МАРЧУК, інспектор сектору

моніторингу міськвідділу поліції.


ГАРАЖ – НЕ СЕЙФ

У ніч на 25 березня сталася крадіжка в с.Оринин.

Із гаража 75-річного місцевого жителя злочинець викрав 80 тис.грн. Зникнення грошей чоловік помітив уранці й звернувся до поліції. Правоохоронці з’ясували, що в гараж крадій проник, підібравши ключ.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Вл. інф.