Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
28 Квітня 2017

СУДИТИМУТЬ ДОНЬКУ ЗА ВБИВСТВО МАТЕРІ

Галузевим відділом прокуратури Хмельницької області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо жительки Кам’янець-Подільського району, яка вбила рідну матір.

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва прокуратури області здійснювалося слідчим управлінням ГУ Нацполіції в області, встановлено, що в січні між рідними виникла суперечка, яка переросла в бійку.

Розлючена дочка схопила сокиру, що стояла поруч, і почала завдавати потерпілій численних ударів: спочатку в голову, а коли жертва почала захищатись – і в ділянку рук.

Після 33 ударів, зрозумівши, що досягла бажаного – позбавила матір життя, зловмисниця сховала в будинку знаряддя злочину, а тіло потерпілої помила, переодягнула в чистий одяг і поклала в ліжко, щоб медики констатували природну смерть.

Однак приховати злочин не вдалося.

Як повідомив керівник галузевого відділу прокуратури області Віталій ДОВГАНЬ, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за п.4 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) ККУ. Їй загрожує позбавлення волі до 15 р.

Обвинуваченій обрано запобіжний захід – тримання від вартою.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області.